“En briljant föreläsning om hälsa. Josip Pavic inspirerade den stora publiken med tips för hur vi ska kunna må bättre.”

Örnsköldsviks kommun

Hälsoföreläsning med ett nytt tankesätt.

Oavsett om ni är ett litet företag eller en stor organisation så har ni hittat rätt!

Ökad förståelse för hälsoaspekter skapar ett hållbart arbetsliv. Denna uppskattade kunskap och inspiration ökar motivationen till motion. Vi blir bland annat mer stresstolerant, upplever mindre smärta och har högre arbetsglädje.

Vill du veta mer? Lyssna här.

Målet med uppdraget är att kund ska uppnå följande resultat

 • Öka förståelse för hälsoaspekter som skapar ett hållbart arbetsliv.
 • Ge incitament som sänker trösklarna till motion.
 • Med hjälp av motion bli mer stress tolerant.
 • Inspirera till att se motion på ett mer hållbart sätt.
 • Öka motivationen till motion bland medarbetare.

Arbetsplatser som jag hjälper känner ofta att deras anställda har oönskade motionsvanor, värk i kroppen och känner sig lätt stressade. Modern forskning visar att en av dom mest effektiva botemedlen mot stress och ohälsa är fysisk aktivitet.

Hur det går till

Skapa en friskare arbetsplats: Välj rätt föreläsning för ert team

Jag erbjuder två dynamiska föreläsningsserier – både fysiska och digitala – för att möta era behov. Välj den stil som bäst passar er arbetsmiljö och era mål. Varje föreläsning är noga utformad för att väcka insikt och stimulera till handling, med strategier för att öka daglig rörelse, förbättra ergonomi och hantera arbetsrelaterad stress.

 1. Personliga Föreläsningar: Engagemang på Plats

  Ta del av mina personliga föreläsningar där jag besöker er arbetsplats för att engagera och utbilda ditt team direkt. Det blir en dag fylld med interaktiva övningar, diskussioner och praktiska tips som syftar till att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. En unik möjlighet att bygga teamkänsla och inspirera till en hälsosammare livsstil.

 2. Digitala Föreläsningar: Flexibilitet och Tillgänglighet

  Utforska mitt urval av digitala föreläsningar, tillgängliga för att strömma var ni än är. Dessa sessioner är designade för att erbjuda flexibilitet och bekvämlighet, samtidigt som de ger värdefull insikt och verktyg för att stödja ditt teams välbefinnande. Varje föreläsning är lättillgänglig och kan anpassas för att matcha ditt teams specifika behov och schema.

Innehåll

Här får du en överblick av Hälsoföreläsningen

Nytt tankesätt!

Jag förklarar fysisk aktivitet med hjälp av evidensbaserade studier men med ett tydligt och enkelt språk. Det gör jag genom att lägga viktnedgång-, styrketräning- och konditionsträning åt sidan och i stället fokuserar på andra områden som vi kan använda som bränsle till att vilja röra på oss för att skapa en hållbar situation där motion blir ett naturligt inslag i ens vardag.

 • VAD händer med minnet, stress, koncentration, depression oss när vi rör på oss?,
 • VARFÖR mår vi bättre efter att vi har rört på oss?
 • HUR kommer jag igång så motionen blir hållbar?
 1. Introduktion

 2. Vad

“Inspirerande, tankeväckande och med incitament som sänker trösklarna till motion.”

PEAB www.peab.se

Fysisk föreläsning

Interaktiva föreläsningar på plats för ett hälsosammare arbetsliv

Att integrera hälsosamma vanor på arbetsplatsen börjar med rätt kunskap och motivation. Genom mina fysiska föreläsningar får ni båda. Jag kommer till er och skapar en dynamisk miljö där varje medarbetare deltar aktivt, lär sig och inspireras. Det handlar inte bara om att lyssna – det handlar om att uppleva, känna och förstå värdet av god hälsa och välbefinnande.

Varje föreläsning är unikt anpassad för att möta just era behov. Jag använder mig av de senaste forskningsrönen inom rörelse och mental hälsa för att ge era medarbetare praktiska verktyg som kan implementeras omedelbart i vardagen. Det är praktiska strategier som hjälper till att reducera stress, öka energinivåerna och förbättra koncentrationen, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och ett starkare team.

En fysisk föreläsning ger en sällsynt möjlighet till teambygge och gemenskap kring ett ämne som berör oss alla. Låt oss tillsammans bygga en arbetsplats där varje steg mot bättre hälsa räknas.

Föreläsningar
100+
Åhörare
2000+
Snittbetyg (av 10)
9.5

Digitala föreläsningar

Digital föreläsningar för en friskare personalstyrka

I denna digitala föreläsningsserie får ni tillgång till specialanpassat innehåll som är designat för att engagera och utbilda era anställda om hälsa och välbefinnande, direkt från deras egna skärmar. Utrusta ert team med nyckelkunskaper de kan tillämpa direkt, var och när som helst.

“Särskilt uppskattat blev föreläsningen av hälsoprofilen Josip Pavic som inspirerade oss till att finna rörelse i vardagen för ett mer hållbart arbetsliv”

Sekab
www.sekab.se
 • Var som helst, när som helst. Er personal kan titta på föreläsningarna på en tid som passar dem, vilket maximerar lärandet utan att störa arbetsflödet.
 • Engagerande och interaktivt. Genom frågor för självreflektion erbjuds de anställda möjligheten att reflektera över sina egna hälsovanor och hitta personliga utvecklingsvägar.
 • Aktivt deltagande. Varje föreläsningssektion uppmanar till engagemang och personligt ansvar, vilket förstärker budskapet och dess tillämpning i det dagliga livet.

Dessa digitala föreläsningar är ett steg mot en mer medveten och hälsosam arbetsstyrka. Låt era anställda upptäcka styrkan i självkännedom och skapa varaktiga förändringar i både arbete och privatliv.

Kickstarta er hälsoresa digitalt

Ni får tillgång till Hälsoföreläsningen i tre månader digitalt och era anställda kan ta del av kunskapen hur många gånger dom vill, var dom vill och exakt när dom vill.

Några vänliga ord från tidigare deltagare...

Jag har arbetat med företag och individer och detta är vad de har att säga om föreläsningen.

Föreläsare

Josip Pavic – Hej där, jag har skapat ‘Hälsoföreläsning’.

Jag jobbar som friskvårdskonsulent och hälsoföreläsare där jag inspirerar och motiverar människor till ett mer fysiskt aktivt liv.

 • 😄Över 100 föreläsningar genomförda med bolag från 5-600 anställda,
 • 💻Olika lösningar såsom digitala format och lokaler i alla dess former,
 • 🚄Samt åhörare från nordligaste Norr, till Malmö i Söder och gnuttor av Norge…

...har gett mig en expertis inom ämnet som jag vill dela med mig utav. Jag har själv känt hur motion har haft en omgående effekt på min hälsa när jag befunnit mig i ett oönskat läge. Min passion är att få hjälpa andra.

Följ på LinkedInKontakta mig för en hälsosammare arbetsplats

Föreläsningar
100+
Åhörare
2000+
Snittbetyg (av 10)
9.5

Varför Josip Pavic?

Med 10 års erfarenhet inom ämnet hälsa, friskvård och motion ger Pavic er ett nytt tankesätt kring fysisk aktivitet som ökar motivationen till motion. Modern forskning visar att en av dom mest effektivaste botemedel mot ohälsa är fysisk aktivitet. Vi blir bland annat mer stresstolerant, upplever mindre smärta och har högre arbetsglädje.

 • Inspirera till hållbart arbetsliv
 • Sänker trösklarna till motion
 • Högre stresstolerans
 • Se på motion på ett hållbart sätt
 • Ökad motivationen till motion